Mange jevne kamper i Laksevågkruset 2015, HER FINNER DU ALLE RESULTATER

Fra.v: Victoria Eilertsen, Heros nr.2, Even Aleksander Nilsen, Fjell, nr.1 i nybegynnerklassen

Fra.v: Victoria Eilertsen, Heros nr.2, Even Aleksander Nilsen, Fjell, nr.1 i nybegynnerklassen

Lørdag 17.oktober arrangerte vi første del av årets stevne i Olsvikhallen. Det var mye å glede seg over i lørdagens stevne. Spesielt kjekt var det å se de unge spillere u9, u11 og i nybegynner klassen i sving. I morgen fortsetter vi med under 1900 poeng i treningshallen vår. Det starter kl.1100 og det er mulig å melde seg på helt frem til søndag 17.oktober kl.1045. Leirvikåsen 35 er adressen, velkommen!

Unge spillere i fra alle klubbene i Bergen spilte bra i flere av klassene noe som lover godt før neste helgs Stiga Norges cup nr. 1 i Oslo. På bildet ser dere vinner av nybegynner klassen Even Aleksander Nilsen fra, Fjell og nr.2 i klassen,Victoria Eilertsen, Heros.

Herre åpen klassen ble som vanlig vunnet at Roger Andersson, Stord. Hele 12 spillere stilte opp i klassen der Laksevågs Espen Løland kom til finalen. Laksevågs nye spiller fra Litauen vise seg frem for første gang og tapte 3-2 for Zolt fra Volda i kvartfinalen etter å ha ledet 10-7 og 2-1.. Vilius Milvydas kommer sterkere igjen ved neste korsvei.

Her er link til resultater straks Kim-Erling får de på plass: LINK TIL RESULTATER