Årsmøte i Idrettsrådet torsdag 14.april: Laksevåg, Heros og Fjell ba om at bordtennis får 24 timer haller bygges så fort som mulig

Benjamin O og Stig i sving søndag 23.august
Benjamin O og Stig i sving søndag 23.august

I tur og orden gikk Otto Hatlebakk, Laksevåg, Hans Erik Johanson, Fjell og Svein Egenberg, Heros på talestolen og ga klare meldinger til årsmøtet, tiden er overmoden for at det bygges bordtennis haller i Bergen!

Idrettsdirektør Rune Titlestad var IKKE klar i sin oppsummering vedr. idrettshall på Alvøen og side hall for bordtennis. Det nye byrådet har i sin plattform bestemt at det skal bygges tak for tilskuere på Stemmemyren pluss garderobe og kunstgressbane. (ca.50 millioner!!) Det de i sin plattform også har bestemt er at det skal bygges idrettshall med side hall for bordtennis i Alvøen.

Vi forventer nå at Alvøen Idrettshall med side hall for bordtennis avklares fort av idrettsrådet og av idrettsdirektør Titlestad i Bergen.

Det nye i fra tippemidlene og NIF er at side haller dekkes med 50% av kostnadene ved bygging. En idrettshall får 1/3 i støtte i fra staten. Dermed kan en for en billig penge får til side haller for bordtennis, bryting, kampsport, bueskyting osv.

Bordtennisledere i Bergen er nå oppgitt og lei av en stadig kamp for å få til bedre treningsforhold. Bergensklubbene har aldri hatt det verre vedr. treningshaller siden 1946!

Det begynner nå å nærme seg at klubbene i Bergen må gå til verks slik andre idretter gjør. Et kraftig kjør i media og kontakt med poltikerne med jevne mellomrom.
Idrettsråd og idretts ansatte i Bergen Kommune ser ut for å prioritere noen få idretter som f.eks. svømmeanlegg til en milliard og fotballbaner til en milliard. De to idrettene er fortsatt ikke fornøyd og det må nå noen snart skjønne i går lenger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *