Våre fem serielag har startet sesongen bra!

Laksevåg 5, bak: Brita Gjelseng og Kim-Erling Bolstad Larssen, foran, Aleksander Sjursen

Laksevåg 5, bak: Brita Gjelseng og Kim-Erling Bolstad Larssen, foran, Aleksander Sjursen

I Stiga Ligaen har Laksevåg 1 har fått en bra start i årets serie. Tre seire og en uavgjort er godkjent. Som alle lag i Stiga Ligaen og i 1.divisjon sliter vi med å ha nok spillere disponible.

Norges største klubbe kaller de seg FOKUS BTK I OSLO. Denne sesongen klarer ikke en av de ledende klubbene i Norge og stille et seniorlag i de tre øverste divisjonene i Noge! I 1.divisjon (nivå 2) er det kun fem lag denne sesongen! Når Fokus sliter så kan vi alle BT-Norge virkelig skjønne at alle andre klubber sliter med sine seniorlag.

Det er utrolig at forbundet ikke ser dette også og ligger til rette for at vi kan stille lag i seriespillet. Triste greier!

Lørdag 26.november i Olsvikhallen får B-72 prøve seg mot Hampus Nordberg, en av Sveriges beste spillere. B-72 har tre juniorlandslagsspillere på laget. Tenk så fint de er at de tre kan få møte gode int. spillere her hjemme.! Men slik tenker enkelte ikke i sporten vår. Det er bedre å sende våre unge spillere verden rundt, spille gode kamper hjemme er så dumt så..

Link til tabeller og resultater: http://bordtennis.no/seriespill/

 

3.div.avd.E, Laksevåg 2
Hardanger har fått et helt lag i ra Stord før denne sesongen og har slått vårt lag 10-0! Håper de kommer seg fort opp i 2.divisjon, helt feilt sted for dette laget å delta i seriespillet! Vi tok sølv i serien sist sesong i 3.divisjon. Vi klarer kanskje ikke det denne sesongen. Men vi skal slåss for å ta revansje mot Haugesund som vi tapte for i serieåpningen. Lørdag 19.november er de duket for revansje mot Haugesund i Skjoldar hallen! Sist sesong brukte vi 11 spillere i denne divisjonen, det blir sikkert ikke færre denne sesongen!

4.div.avd.E, Laksevåg 3, Laksevåg 4
Våre to lag er i Sving og er på gang.. Roys Vetaas og Sig Morten Olsen leder hver sine lag. Første kampen endte 6-4 mellom de til lagene.

5.div.avd.C, Laksevåg 5
Kim-Erling Bolstad-Larssen leder vårt lag i 5.divisjon. De fikk en god start 16/11 mot Heros 6 og vil nok bite godt i fra seg ut over i sesongen. Aleksander Sjursen debuterte onsdag 16/11 i seriesammenheng. Unggutten bet godt fra seg og spilte jevne sette med alle de tre han møtte.