3.divisjons runde på Skjoldar 19-20-november, 5 av 8 poeng til Laksevåg

Benjamin, Christian, Stig, Petter og Gina var Laksevågs lag i Skjoldar

Benjamin, Christian, Stig, Petter og Gina var Laksevågs lag i Skjoldar

Hardanger er suveren i årets serie og rykker opp til 2.div. om de vil. Stord har det neste beste laget om de ikke er trøtte.. som mot Fjell som endte 5-5 i helgens siste kamp for de to lagene på Skjoldar søndag. Vi tror at Stord tar sølv i året serie, Haugesund tar tredje plassen.

Tabell

Lag S V U T Kvote P
Hardanger BTK 11 11 0 0 105 – 5 22
Laksevåg BTK 2 9 5 1 3 46 – 44 11
Haugesund BTK 8 5 0 3 37 – 43 10
Stavanger BTK 2 8 4 1 3 37 – 43 9
Stord BTK 8 2 3 3 35 – 45 7
Fjell-Kam 10 2 3 5 42 – 58 7
Heros 3 10 1 2 7 37 – 63 4
Skjoldar IL 8 0 2 6 21 – 59 2

 

Alle resultater: http://bordtennis.no/seriespill/?sesong=2016&avd=3E

Våre kamper

Haugesund-Laksevåg 2, 4-6, lørdag kl.1300
Vi gikk raskt og greit opp i 6-1 ledelse! Da tenke vi at dette skulle bli en perfekt helg…. Men dessverre så tapte vi de neste tre kampene, Petter, Benjamin og Gina måtte alle gi tapt i sin andre singel kamp mot Haugesund. Gina var avgjørende i denne kampen, en singelseier og seier i dobbel med Benjamin var veldig bra! Vi skjønte etter en jevn kamp mot Haugesund at alt videre i helgen ikke ville bli en dans på roser.

Stord var gode i runden på Skjoldar. Anført av sjef i badekaret de trener i, Atle Irgens var Laksevåg 2 uten mulighet lørdag 19/11

Stord var gode i runden på Skjoldar. Anført av sjef i badekaret de trener i, Atle Irgens, var Laksevåg 2 uten mulighet lørdag 19/11. Thomas Irgens undrer på noe… (dette var før start på lagkampen)

Stord-Laksevåg 2. 7-3, lørdag kl.1600
Stord stilte med et sterkt mannskap mot oss og satte Atle Irgens inn som spiller nr.5 i singelkamp nr.10 mot Stig Mortensen.
Christian var spilte sine første kamper på Skjoldar etter skade i ryggen. Kampene i 3.divisjon var ment som et forsøk på å komme i bra slag til neste helgs elitekamper i Bergen mot B-72 og Volda.

Christian spilte bra i dobbel med Petter mot Thomas Irgens og Georg Selsvold. Etter å ha lagt under 0-2 i dobbelen ble det spilt bra og våre gutter utlignet til 2-2. På stillingen 5-5 i avgjørende sett fungerte det ikke for Christian og Petter og vi tapte denne viktige dobbelen og det var dermed under 4-2 mot Stord. I dobbel nr.2 var Benjamin og Gina uten de store mulighetene, det ble et 0-3 tap. Veldig ofte i seriekamper er det viktig å vinne minst en dobbelkamp, når vi tapte begge to så det mørkt ut..

Så var det klart for Christina kamp mot Georg Selsvold. Georg traff på det meste og vant enkelt 3-0! Petter satte Morten Stokke på plass 3-1 og Stord ledet 5-3 før de to iste kampene.

Benjamin møtte en god Thomas Irgens i kamp 9 og tapte etter ok spill 3-0 og dermed leder Stord 6-3. Laksevåg-skuten var gått til bunns.

Stig spilte bra mot Atle Irgens i kamp nr.10 men tapte en jevn kamp 3-2, Stord vant 7-3.

Stavanger-Laksevåg-2, 5-5, søndag kl.1100
Vi ledet 5-3 og frem til den stillingen hadde også Stig tapt 2-3, 8-11 i siste settet mot Stian Pedersen. (Stig leder 2-0..) Alt så bra ut og vi var i rute.

Benjamin mot Stian Pedersen i kamp 9, dessverre ble det 0-3 tap. Stig skulle så ut mot Andrej Zieba, i kamp 10. der ble også der et tap 0-3 og der med ble kun 5-5 i denne lagkampen. Kanskje røk medaljene i årets serie med dette poeng tapet.

Skjoldar-Laksevåg 2. 2-8, søndag kl.1400
Her var det aldri tvil mot det svakeste laget i divisjonen. Vår seier var aldri truet. Skjoldar rykker nok ned og Heros og Fjell er de som kanskje i øyeblikket må kjempe for ikke å rykke ned sammen med Skjoldar.

 

Turen tik Skjoldar
Det er en tur hvert år i 3.div. til Rogaland. I år gikk turen og spill i serien til Skjoldar, 2,5 times kjøretur fra Bergen og en halv time fra Haugesund. Vi bodde på Thon Hotel i sentrum av Haugesund. Alle spillerne og «slaven» fikk flotte singelrom. «Slaven» kjørte alle fire spillerne fra Bergen mens Christian kom opp fra Sandnes. Vi var samlet på Egon lørdag kveld til en god felles middag. Vi var hjemme i Bergen mellom kl. 1830 og1900 søndag.