Flott Laksevågkrus 2017

Laksevåg Btk arrangerte sitt årvisse stevne i Olsvik Idrettshall søndag 15.januar. Det var spillere fra følgende klubber: Fjell, Heros, Bergen HIL, Hardanger, Skjoldar, Stord, KFUM Volda og Laksevåg. De to største klassene var Herrer Åpen og herrer C.

Bilde:De fire beste i nybegynnerklassen.


Bilde:I herrer E gikk Brage til topps foran Eskil. Eskil vant i tillegg gutter 13 med Kasper som nummer 2. Sverre Walderhaug vr igjen en myndig og blid dommer i en finale!

Ranket nr.1 i Norge, Roger Andersson, Hardanger gikk til topp i herrer åpen.

Vi er flinke arrangører.. Anders satte kursen for Oslo søndag, Otto var på plass, men bare for å hjelpe til litt, dømme noen kamper.. Takk til de som nå tar over for oss vetereaner: Roy, Kim-Erling, Morten, Stig Morten, Robert, Anja og Hilde. Her var det full kontroll på stevnet og ikke minst fikk vi til en liten kantine med mat til spillere og ledere.

Alle offentliggjorte filer (blant annet DELTAKERLISTER og RESULTATER) fra Laksevågkruset 2016/2017 lastes opp på https://drive.google.com/…/fo…/0B7PoP8k5-lo_UUM0eWF0ZC00VEk…

Laksevågkruset 2016/2017 – Google Drive

drive.google.com