Fire poeng i serieåpningen i 1.divisjon for Laksevåg 2, vi besøkte i tillegg en dyrehage på Fornebu…

Første serierunden for de 8 lagene ble spilt på Fornebu 14-15.september. Det ble mange jevne kamper på 8 bord i hallen, men det skulle aldri vært mer enn 4 bord til avvikling av seriekamper i hallen!

Det ble derfor veldig intenst i den trange hallen og vi fikk derfor besøk av brølende løver og ilske apekatter i nasjonal anlegget på Fornebu…

HENSTILLING:

NBTF: utesteng spillere med grise oppførsel fra landslags samlinger og landslags oppdrag!
NBTF: sjekk opp hvordan det kunne settes opp fire lag kamper i 1.divisjon når det knapt er plass til to lag kamper i hallen på samme tid..

Her er alle resultater: link

Fornebu 2-Laksevåg 2, 3-7, lørdag 14/9 kl.1300
Vi var aldri truet i denne kampen. Wang Bing vant sine to singelkamper samt dobbel sammen med Lars Edvardsen. Tørner og Rosen vant også sin dobbel kamp og da var løpet kjørt for Fornebu 2.

Laksevåg 2-Harestua 6-4, lørdag 14/9 kl.1700
Dette var en jevn kamp der vi tapte to kamper 2-3… Bing var igjen solid og vant to singler og en dobbel. Tørner og Rosen vant hver sin singelkamp. På stillingen 5-4 til oss avgjorde Lars Edvardsen med 3-0 over Snorre Amundsen og seieren var i boks.

Kjelsås-Laksevåg 2, 7-3, søndag 15/9 kl.1000
Anders Hovden og Lars Edvardsen vant sin første kamp og dermed var det 2-2 før doblene. Dessverre tapte vi begge doblene.. og dermed 2-4.. Lars og Malte leder 7-2 i femte settet i sin dobbelkamp, men måtte gi tapt..

I de siste fire singelkampene vant vi kun en, Lars Edvardssen var igjen god for oss. Det ble tap 3-7…

Laksevåg 2- Fokus, 2-8, søndag 15/9 kl.1400
Lars Edvardsen forrsatte der han slapp og vant sin åpningskamp etter godt spill mot Erik Eng. I tillegg vant Rosen og Tørner dobbel mot Hovdenak og Jonassen. I de andre 8 kampene rakk vi ikke opp…. De to Fokus veteranene Frode Grini og Pål Guttormsen spilte bra og satte våre unge spillere enkelt på plass.. 🙂

 

«Dyrehage» på Fornebu!
Flere av lagene og dets spillere i hallen utmerket seg med en oppførsel som burde gitt røde kort til minst tre spillere! Her var det løvenes konge i sving med primal hyl som skremte andre spillere, ledere og publikumene i hele hallen, gang på gang, hele helgen!

I tillegg var sønnen til apen Julius også i hallen og dere kan bare tenke tenke dere lyden i denne «dyrehagen» på Fornebu! 5 timer hver dag med et voldsomt spetakkel!

Lagledere og trenere..
Når «dyrehagen» var på sitt verste kan en lure på en ting.. Hvorfor griper ikke laglederne/trenerne for de klubbene som «utmerket» seg på Fornebu inn?

Nei du, trenerne/laglederne syntes det helt greit at grise oppførsel får utfolde seg i sporten vår. En av våre topp trenere mener det er helt greit med slik grise oppførsel! Jaja, vi er nesten sist sportslig i Europa, men vi er nr.1 i usportslig oppførsel!

NBTF:
utesteng spillere med grise oppførsel fra landslags samlinger og landslags oppdrag!

NBTF:
sjekk opp hvordan det kunne settes opp fire lag kamper i 1.divisjon når det knapt er plass til to lag kamper i hallen på samme tid..


NBTF:
trenere og lagledere som lar sine spillere oppføre seg 
usportslig bør ikke få oppdrag av NBTF.

NBTF:
Atle Irgens kunne fortelle til Laksevåg nett at landslagstrenere på NBTF samlinger har egne treningspass der spillerne skal skrike meste MULIG!!

Ikke til å tro, slike trenere skal ikke ha lønnet arbeid i NBTF!

NBTF:
på neste trenerkurs/seminar innkalles Grini, Guttormsen eller Jonassen fra Fokus! De kan fortelle trenerne hvordan en oppfører seg i en BT hall. Fantastisk å se Fokus spillerne i hallen, her har vi alle noe å 
lære!

Kanskje kan trenerne sammen med NBTF bli enige om oppførsel av sine spillere? I fremtiden må vi bli en sport der en oppfører seg på en normal måte i bt-hallene rundt omkring i Norge.

Vi registrerte flere unge jenter i hallen sammen med foreldre som tittet på noen av kampene. Tipper at de gikk hjem fra hallen på Fornebu og tenkte følgende: skal mine sønner og døtre drive med en slik idrett? En trenger ikke være professor for å skjønne konklusjonen hos publikummerne..

Overdommer var der begge dager..
Vi er svært takknemlig at de to overdommerne stilte opp hver sin dag..
Men, de burde tatt tak i grove brudd på vanlig folkeskikk i sporten vår denne helgen. Nå drev de to og  og arrangerte kampene, det trenger vi ikke overdommere til, det er det arrangørklubben som skal ordne med.

Hallen er ubrukelig..
Hva de tenker på I NBTF er ikke godt å si.. Men, 8 bord i den knøtt lille hallen på Fornebu er ikke til å tro at en inviterer til spill i! Her er det IKKE  6×10 meter i hagen, her er det ikke plass til lagledere og publikum.

DET MÅ ALDRI MER ARRANGERES KAMPER I ELITE-1-2.DIVISJON på 8 bord i denne hallen!!

Otto Hatlebakk