Seriestart i Norge, 1.divisjon blir jevn..

Vinnere i 2.div. sist sesong, Laksevåg 2: Fra v: Anders Hovden, Lars Fredriksen, Bent Hovden, Malte Rosen, Georg Selsvold, lagleder: Otto Hatlebakk

14-15.september møtes de 8 lagene i divisjonen til kamper på Fornebu i Oslo. Årets serie ser ut til å bli jevn der vi tipper at Harestua vinner serien.

Våre tips:

1.Harestua

2.Trondheim

3.Fokus

4.Heros

5.Laksevåg 2

6.Fornebu 2

7.Kjelsås

8.Bodø

Her er link til tabeller og resultater 2019-2020: http://bordtennis.no/seriespill/?sesong=2019&avd=1

Her er tabellen FRA SERIEN I 2018-2019 med enkelt resultater: http://bordtennis.no/seriespill/?sesong=2018&avd=1

 

Lag S V U T Kvote P
Hardanger BTK 12 11 1 0 100 – 20 23
Fornebu BTK 2 12 9 2 1 86 – 34 20
Fokus BTK 12 6 1 5 62 – 58 13
Harestua BTK 12 6 1 5 52 – 68 13
Kjelsås BTK 12 3 2 7 48 – 72 8
Bodø BTK 12 1 3 8 37 – 83 5
B-72 12 0 2 10 35 – 85 2

 

1.Harestua
Vi tror at Harestua vinner årets serie og rykker opp. De har solide Linus Brännström som ener og Mikkel Gudmundsen som nr.2 på laget. Mikkel kommer fra godt spill i Stiga Ligaen for Oslo som er klar forsterkning på laget. Spiller også Adam Jacobsen de fleste kampene blir Harestua ikke enkel å slå!

2.Trondheim
Som mange andre lag i divisjonen får se vi se laget i sving i 1.runde.. Men på papiret over spillere på laget fra Nord kommer de til å bite fra seg i årets serie. Vi tror laget blir nr.2! Klubbens lag i divisjonen er nyopprykket.

3.Fokus
Ingen vet hvor haren hopper.. Fokus spiller ikke med sine beste spillere i seriespillet, de fikk to gode spillere fra Oslo denne sesongen.. Men,  Fredrik Burungen-Langen og Henrik Nilsen har Fokus lånt ut til Eiker i Stiga Ligaen. Skulle klubben likevel stille med sine beste spillere er tredje plassen innen rekkevidde.

4.Heros
Klubben spilte i Stiga Ligaen og fikk som ventet det tøft og rykket ned. 14 klare tap og 18-84 i kampkvote sier klart fra at de er et 1.divisjons lag. Klubben har noen lovende spillere,  men de må tåle å tape før de kan vinne kamper også i 1.divisjon. Klubben har klargjort tre spillere fra Island til årets sesong. Så får vi se om de spillerne kan løfte klubben til nye høyder.

5.Laksevåg 2
Vi har 9 spillere aktuelle for laget pr. dato. Det er viktig for oss og ha et lag nr.2 som vi kan hente spillere inn til vårt Stiga Liga lag om vi trenger det. Vi kan sikkert slå alle lag på en god dag, på en mindre god dag vil vi slite med å kjempe jevn med lagene i divisjonen. Vi har dessverre mistet Georg Selsvold til Stord 2 i 2.divisjon før denne sesongen. Vi ønsker Georg lykke til i 2.divisjon for «Atle laget»!

6.Fornebu 2
Klubben har også lag i Stiga Ligaen og det er også viktig for den klubben om skader skjer på førstelaget. Sigurd Sørheim Tjalvesen var klart lagets beste spiller og nr.3 blant alle spillere i 1.divisjons siste sesong. Vi tror kanskje at Sigurd vil spille mye i Stiga Ligaen kommende sesong og dermed vil laget ikke være blant de best plasserte på tabellen denne sesongen.

7.Kjelsås
Kjelsås ble nr.5 sist sesong og vi tror laget blir nr.7 denne sesongen. Laksevåg 2, Heros og Trondheim er nye gode lag i divisjonen i 2019-2020, Kjelsås skal få slite med å vinne mange lagkamper mot de 7 andre lagene.

8.Bodø
Lagt blr nr.6 sist sesong og vi tror at tiden nå er over for klubben i 1.divisjon. Med Maja Gjelle i spissen for laget med 2316 poeng blir det nok vanskelig å vinne kamper i året serie.

SESONGEN ER STRAKS I GANG …
Vi merker oss at forbundet reiser internasjonalt med både ledere og spillere for tiden. Spørsmålet er om dette gjør oss til flere og bedre som bt-nasjon. Det viktigste er det som skjer innenlands og starten på 1.divisjon er begynnelsen på sesongen her hjemme.

Slutt å send f.eks. unge spillere på lange int. reiser nå på høsten. Hører noen det der ute?