Stiga NC 3, Lørenskog, 6-7.desember, Laksevåg deltar med 8 spillere og 2 ledere

Bak fra V: Brage, Stig, Jimmy og Petter. Foran fra V: Oliver, Finkel, Sander og Pia

Jimmy Ojakangas fra Laksevåg vant suverent herre elite klassen i Lørenskoghallen. I finalen ble Eskil Lindholm, Fornebu slått klart 4-0.

I para klassen ble det tap i finalen for Brage Titlestad mot Steffen Salomonsen, Fokus med 1-3. I semifinalen fulgte Stig Mortensen Steffen til døren og tapte 2-3. Bra gutter!

Pia Fosse vant 3-2 i semifinalen i Piker 15 over Anniken Flaa-Jahnsen, Fokus. I finalen måtte Pia tåle tap for Filippa Skjøld-Hinze, Fokus med 0-3.

Petter Vedeler spilte meget bra i Herrer elite og kom seg ut av puljen med tre fine seire. Petter mener at han får ca.100 poeng på rankingen for dette … Vel, det tar vi med en klype salt.. ? Det ble tap i sluttspillets første runde for Petter.

Sander, Finkel, og Oliver, spilte som forventet i gutter 14. De kom seg ikke videre, men vi forventer bedre resultater i morgen søndag i Gutter 13 og i Gutter 15.

200 spillere deltar i Lørenskoghallen som dermed blir årets største Stiga NC stevne denne sesongen. Tidligere har de vært to NC stevner i Bergen som samlet ca. 120 spillere. Det siste Stiga NC stevne denne sesongen finner sted i Trondheim 18-19.januar.

B-72 er som vanlig gode arrangører og det går greit i hallen på Lørenskog.  Men vi savner direkte tv sending på Facebook som klubben er kjent for fra tidligere.

Kun en arrangør har denne sesongen stilt med rødt ekstra montert gulv for finaler og semifinaler. Det var i NC stevne nr.1 i Bergen.

Tea og Otto gjør så godt de kan for våre 8 spillere. Opp kl.0700 hver dag og 9 timer i hallen.. Puh..

Deltagere fra Laksevåg: 1) Pia, 2) Sander, 3) Finkel, 4) Oliver, 5) Brage og 6) Stig:7) Petter, 8) Jimmy med Tea og Otto som lagledere.