Stiga Norges cup nr.3, søndag 8.desember på Lørenskog, Flott innsats av Pia og Petter!

En av våre få Topp ledere i norsk bordtennis,  Steinar Nilsen, gratulerer Pia med plass i Stiga Cupfinalen og seier i jenter 13 klassen!

På den andre dagen på Lørenskog gikk Pia Fosse til topps i jente 13 klassen. Petter Vedeler fulgte opp god innsats i lørdagens eliteklasse med en finaleplass i Herrer B, det ble et jevnt tap i finalen!

Finale: Hubert-Petter, 3-2 10, -9, 8, -7, 2

TRE LAKSEVÅG SPILLERE LEDER STIGA NORGES CUPEN OG ER KLARE FOR STIGA NORGES CUP FINALEN!

Etter helgens NC stevne leder Jimmy Ojakangas Herrer Eliteklassen suverent!

Pia Fosse er like suveren i Pike 15 klassen og kan bare pakke sekken og gjøre seg klar for finalen i Stiga Norges cup finalen.

Brage Titlestad er også 100% klar for årets Stiga Norges cup finale etter nok en god plassering på Lørenskog.

STILLINGEN I NORGES CUP, ETTER TRE AV FIRE STEVNER, KVAL TIL STIGA NORGES CUP FINALEN

6 MORTENSEN Stig, Laksevåg BTK 5

Her er det få landslagspillere som stilte opp i de tre første NC stevnene.

Kriteriene er klare: stiller du ikke opp i NC stevner er det vanskelig å ta spillere ut til landslagssamlinger og TIL internasjonale oppgaver for landslags treneren.

Hvar er det som gjør at det nesten er kun spillere fra vest som stiller opp, og er blant de 7 beste sammenlagt …? Da regner vi også Steffen som vestlending..

Herrer Elite

1 OJAKANGAS Jimmy, Laksevåg BTK 22 poeng

2 ANDERSSON Roger, Hardanger BTK 12

3 VETVIK Finn, Fornebu BTK 12

Jimmy var uten konkurranse i helgens turneringer! Han leder med 10 poeng på nr.2 og 3 i sammenlagt stillingen! Flere spillere deltok i det åpne finske mesterskapet denne helgen. Dermed kommer de kanskje ikke med i topp 8 og Stiga Norges Cup finalen om de ikke slår til i Stiga NC stevne nr.4 i Trondheim i januar.

Jenter 15

1 FOSSE Pia Meling, Laksevåg BTK 20 poeng

2 HELLSTRØM Ida, Utenlandsk spiller 8

2 SKJØLD-HINZE Filippa, Fokus BTK 8

Også i denne NC klassen er det en suveren leder: Pia Fosse fra Laksevåg! 13 åringen er blant landets største talenter og leder med 12 poeng på Fillipa fra Fokus på andre plass.

Sander

Kom seg videre fra puljespillet i g13 i dag. Det ble tap i første slutt spill kamp og dermed ble det kun 17.plass. Han kom seg også videre fra puljespillet i g15. Sliter med å få til spillet på bordet, den dagen han løser den saken blir han ikke lett å skubbe seg på i norsk bordtennis.

Oliver

Kom seg også videre fra pulje spillet i g13 og også han ble nr.17 etter tap i 1.runde.

I g15 spilte han opp mot sitt beste og det er gøy å være lagleder for Oliver, han gjør sitt beste for å følge opp de rådene han får!

Finkel

Spilte fire klasser i helgen for å få god kamptrening. Spilte sine beste kamper i g15 der han tidvis viste frem sitt talent i verdens vanskeligste idrett.

500 kroner i boks for 2.plass i herrer B, 300 kroner på seier for Man u over Man ciy lørdag kveld!

Petter overasket!

Med et tynt trenings gunnlag spilte Petter Vedeler bra i helgen og fikk kroner inn i kassen!

B-72 som arrangør søndag

Nok en dag med solid innsats for dyktige arr. kvinner og menn i Lørenskog klubben. Vel blåst og takk for at vi fikk komme på besøk.

To overdommere og en TD, trenger arrangøren så mye hjelp?

Vi irriterer oss over selv de enkleste ting ikke blir ordnet opp av tre voksne mannfolk som TD og overdommere i stevnet.

1)Igjen ingen stoler for laglederne ved stevnestart lørdag ved de 20 bordene! Igjen ble det godkjent med lave benker.. (som er umulig å sitte på …)

2)Dagslys inn i hallen fra døren inn til hallen som åpner seg i et sett.

3)Vi måtte påpeke at det var tre lagledere i en finale for en spiller, først da reiser en seg fra stolen..

4)Lagledere med hvit overdel på kortsiden av et finalebord, helt i orden det.. Hildrane du!

5)En svensk ung spiller fikk ikke korrekt ranking i stevnet. Den svenske pappaen buldret at svensker ikke var velkommen i norske stevner.. Vi forsikre vår svenske venn at det var en glipp av overdommeren og ikke vondt ment.

Greit at vi har kastet ut alle int. spillere fra Stiga cup finalen. Kommer det svenske spillere til våre stevner må de nøye vurderes for en korrekt ranking. Ta godt imot våre få gjester!

6)Jaja..

KANSKJE MÅ DOMMERNE FÅ MER PENGER SLIK AT DE KAN MØTES OFTERE SLIK AT DE FÅR SATT SEG INN I REGELVERKET OG HVORDAN DE SKAL VÆRE PÅ VÅRE TOPP STEVNER?

Deltagere fra Laksevåg: 1) Pia, 2) Sander, 3) Finkel, 4) Oliver, 5) Brage og 6) Stig:7) Petter, 8) Jimmy med Tea og Otto som lagledere.