Norheimsund Open lørdag 1.februar 2020, Laksevåg med sju klasse seire!

Oliver Nilsen og Vegard Bruun sammen med trener Kim-Erling Bolstad-Larssen i Norheimsund.

80 spillere deltok fra 7 klubber i turneringen i Norheimsund og det var i følge arrangøren i Hardanger klart flere deltagere enn i i 2019 utgaven av Norheimsund Open!

Vår spillere utmerket seg med flere seire og mange andre gode plasseringer! Vi deltok med 20 spillere i Nordheimsund, reise og spillingen gikk fint denne lørdagen i februar for alle våre medlemmer. RTakk til alle foreldre som bidro med kjøring til Norheimsund.

Sander er er på gang , en av mange talenter i Laksevåg!

I herrer D
gikk Sander Holmelid til topps i en jevn og god finale mot Julian Ivan, Bergen HIL, med 3-2 i finalen. De ble en «vanskelig» finale for Sander,men han holdt hodet kaldt og spilte til tider glimrende. Han er i god form for tiden og vi gleder oss til å se han i aksjon i NM yngre i Mars i Bodø.

Aleksander gjør gode plasseringer gang på gang, til topps i Norheimsund!

I herrer F
ble det klar seier til Aleksander Sjursen, Aleksander gjør nå stadig fremskritt ved bordet! I finalen Ivo Beijerbergen, Hardanger satt på plass med klare 3-0.

Pia her sammen med lagleder og trener Tea. Pia er i god trening nå, det ser lovende ut for NM i Bodø!

I Vest Cup 15
dominerte vi igjen denne klassen. Samtlige spillere i kvartfinalen var fra vår klubb! Pias Fosse vant klassen etter meget godt spill. De to høyest rankede spillerne, Pai og Sander møtte hverandre i kvartfinalen der Pia vant en knall tøff kamp med 3-1, Samtlige sett ble vunnet med 2 poeng… I finalen kjempet Finkel Haugen seg fra til finalen, Finkel er på gang! Finkel satt Bilal Saher på plass i semifinalen med 3-1. Bnejamion Åsheim tapte 0-3 for Pia i sin semfinale.

Finkel ble nr.2 og Oliver nr.1 i gutte 15, gode spillere som skal til NM i Bodø!

I Gutter 15
ble det seier til Oliver Mclean med 3-1 i finalen over Finkel. Oliver spiller litt opp og ned men gjør stadig fremskritt. Han er kun 13 år og har mange gode år foran seg  ved bordtennis bordet.

Vegard er sammen med veldig mange 10-11 åringer i klubben vår veldig lovende!

I nybegynner 15
ble det klasse seier til Christoffer Bygnes. Christoffer har ikke spilt så lenge men i klar fremgang. I finalen vant Christoffer 3-0 over Olav Kristiansen fra Bergen HIL. Christoffer nærmer seg nå de beste u 15 spillerne i klubbene. Han tok sett fra Benjamin Åsheim i Vest cup 15 klassen. Han er på gang..

I de to 11 års klassene
dominerte våre spillere.. Vegard Bruun van begge klassen! I den ene klassen ble Oliver Dyrdal nr.2, i den andre 11 års klassen ble Oliver Nilsen nr.3.

Ellers merker vi oss blant mange gode resultater:
Raymond og Bente, nr.3 i dobbel
Raymond nr.3 i herrer B
Bente nr.3 i herrer C
Erik nr.3 i herrer D
Luis ble nr.2 herrer E, tapte knepent 2-3 i finalen!

Klubbene stilte med følgende antall spillere:
Hardanger – 25 spillere
Laksevåg . 20 spillere
Heros – 11 spillere
Fjell – 8 spillere
Bergen HIL – 7 spillere
Haugesund – 6 spillere
Stord – 3 spillere

Resultater:

http://hbtk.no/wp-content/uploads/2020/02/Resultatliste-komprimert-ferdigsp.-klasser.pdf