NM eldre junior på Harestua 9.februar 2020, Bronse medaljer til Lars og Benjamin!

Fortjente medaljer til Lars og Benjamin O

Det ble fortjente medaljer til Lars og Benjamin Otto etter bra spill i samtlige dobbel kamper i mesterskapet. Det åpnet på morgenen mot et godt par fra Harestua med 3-2, 12-10 i femte settet. Der etter var et par fra Østlandet motstander, unge landslagsspillere ble enkelt satt på plass. I kvartfinalen var det aldri tvil, 3-0 til våre gutter. I semifinalen ble det knepent tap 2-3, etter 2-0 ledelse mot et  par som senere vant NM gull i klassen.

Årets NM for eldre junior ble 8-9.februar arrangert for første gang på Harestua. Vi stilte med to spillere i mesterskapet, Benjamin Otto Hatlebakk og Petter Vedeler. I tillegg var vår serie spiller Lars Edvardsen på plass i dobbel med Benjamin Otto.

I singel kom Petter og Benjamin enkelt ut av puljene sine som nr.2 i puljene. Det ble tøffe kamper i første runde for våre gutter som måtte tåle klare 0-3 tap. (delt 17.plass) Lars Kom til 2.runde og delt 9.plass. Han 2.runde kamp var meget bra og lover godt for fremtiden. Nå står kamper i 1.divisjon 22-23.februar i Trondheim for tur for Lars og der etter NM for seniorer i Tønsberg i slutten av februar.

Andro barrikader på Harestua!

ENDELIG NORGES BORDTENNISFORBUND (NBTF)!
Norske bordtennisklubber sliter tungt som arrangør av våre norske mesterskap og større turneringer. Mye arbeid og stor innsats av klubbene gir dessverre for lite overskudd etter stor innsats av arrangør klubbene rundt om i Norge.

NBTF forlanger at arrangerer av slike turneringer SKAL bruke et spesielt merke for bord, telle apparater, nett, baller og barrikader.

For første gang fikk en arrangør dispensasjon til å bruke Andro barrikader i et mesterskap! Bare i Laksevåg har vi Stiga Barrikader for ca. kr.60 000 pluss mange andre barrikader fra andre leverandører.

Nå kan en altså få dispensasjon fra valg av barrikader og hvem som leverer de til klubbene. Mange klubber i Norge jubler over at NBTF nå er fleksible angående merke valg for barrikader, flott at NBTF endelig tar til fornuften vedr. slikt utstyr.

Harestua kom veldig godt ut av arr. av mesterskapet som arrangør. Overdommere og TD har fortsatt litt å «gå på» når det gjelder sine «jobber» i slike mesterskap.