To av seks serielag er i sving for Laksevåg Bordtennisklubb så langt i sesongen!

Laksevåg 4, Fra venstre bak: Eric Nilsen, Luis Betancor, Bilal Saher (16). forna fra venstre: Oliver Mc. (14), Aleksander Sjursen (17)

Koronatider gjør det vanskelig for alle idretter, så også for bordtennis. Våre turneringer av større format som NM og NC vil få problemer med avviklingen fremover. Deltagere i NM for yngre i Oslo 31/10-1/11 er kraftig redusert, spesielt de som er tilreisende får store problemer.

Våre to lag Laksevåg 3 og Laksevåg 4 i 3.divisjon adv.E er kommet i gang med sine kamper. Litt opp og ned så langt der Laksevåg 3 er i rute med en plassering på øvre del av tabellen. Laksevåg 4 vil kjempe på nedre halvdel og det er et normalt tips før sesongstart.

Stiga Liga laget vårt håper å kunne starte med kamper 14-15.november. Laksevåg 2 i 1.divisjon håper på seriestart 7-8.november. Våre to lag i 4.divisjon, Laksevåg 5 og Laksevåg 6 vil nok starte med kamper fredag 6.november på hjemmebane i Laksevåg Bordtennis hall.

Link til resultater i 3.div.avd.E: https://bordtennis.no/seriespill/?sesong=2020&avd=3E

Laksevåg 3:Bak fra venstre: Tea Pintar, Roy Vetaas, foran fra venstre: Bente Ulstein, Pia Fosse (13). Pia er nr.2 i Norge 2006 modeller.

Lagkaptein for Laksevåg 3, Roy Vetaas har laget en reportasje på lukket Facvebook.. Der kan du som medlem lese om hans betraktninger.

Kampene lørdag 24.oktober mot Haugesund og Haugesund 2 ble spilt i Olsvik Idrettshall. Her fikk de fire lagene flotte spille forhold. Få klubber her til lands uansett divisjons nivå kunne tilby sine gjester så fine spille forhold. Vi spilte kampene i Olsvikhallen slik at spillerne fra Haugesund fikk gode spille forhold og garderobe og dusj etter kampene.

Her er link til video fra kamp arenaen i Olsvik Idrettshall, vår åpne Facebookside: https://www.facebook.com/LaksevagBordtennisklubb

Luis Betancor er lagkaptein for Laksevåg 4 og er fornøyd med sine spillere så langt. Men, begge kapteinene sliter med å få orden på spill mot forskjellige racket typer.. Luis har på lukket Face book også lagt ut noen tanker om seriekampene så langt.. Han anbefaler mer trening.. 

Det som for klubben er fint å registrere er at mange unge spillere slipper til i 3.divisjon på våre to lag. Vi har ca. 7-8 unge lovende spillere som skal spille i 4.divisjon kommende sesong. Så langt har 4 av disse ungdommene fått spille i 3.divisjon og det er vi veldig fornøyd med i klubb ledelsen. Topp score til de to lagkapteinene som slipper ungdom til på lagene!

Kanskje vi i Laksevåg Btk bør invitere til et kurs for ledelsen på Fiasko stadion..

Brann med all sponsor i Bergen og ca. 4500 Brann fans som har gitt millioner til klubben vedr. sine plasser/billetter på stadion (tilskuere slipper bare litt inn). Ikke minst at klubben har faste sider i Bergens avisen og i Brann avisen hver dag.. (Bergens Tidende)

Brann bruker nesten bare «old boys spillere» på laget. Det kan gå mot nedrykk for BRANN, da blir det vel likevel side opp og side ned om kamper på andre nivå mot Strømmen, Ullensaker og KFUM/Oslo i lokal pressen i Bergen i 2021… Heia BA og BT. Stå på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *