NM for seniorer i Haukelandshallen 12.september, 97 spillere fra 19 klubber deltok. Flott innsats av Laksevåg spillerne!

Finalen for herrer, Jimmy Ojakangas, Laksevåg mot Borgar Haug,Fornebu

Kongepokalen gikk i herre klassen til Borgar Haug, Fornebu, i dameklassen var det Rebekka Carlsen fra B72 som tok med seg kongepokalen hjem til Lørenskog.

Laksevåg Bordtennisklubb fikk som ventet mange medaljer og i åtte klasser kunne våre spillere entre premiepallen etter endt konkurranse.

Her finner du resultater og TV sendinger:

Presiden Christian Ibenfeldt talte under Åpningen av mesterskapet

Herrer Elite

Regjerende mester i singel (kongepokal i Tønsberg 2020) Jimmy Ojakankas, laksevåg kjempet seg frem til finalen der Borgar Haug ble for sterk denne gangen. Haug fikk altså revansj fra finalen i 2020.

Wang Bing, Laksevåg spilte bra i singel og kom til kvartfinalen. Der tapte han 2-4 for Norgesmester Haug etter en god prestasjon.

Christian Ibenfeldt fikk det ikke helt til i singel Haukelandshallen og tapte for Sigurd Sørheim, Fornebu. Lars Edvardsen tapte 1-3 for Solheim, Fokus.

Herre dobbel

Ibenfeldt/Ojakangas måtte gi tapt 2-3, 9-11 i femte og avgjørende sett i semifinalen for Haug/Vetvik, Fornebu. Våre gutter leder 5-3 og 2-0 i sett før lyset gikk i Haukelandshallen..

Damer singel

Gina Hundven og Bente Ulstein begge fra Laksevåg kjempet seg frem til kvartfinalen der de ikke var gode nok til å gå til semifinalen. Her stilte vi med 4 av 15 spillere.

Vi har mange dame og jente spillere i klubben vår for tiden. Vi blir nok aldri kåret til årets dame/jente klubb. Men vi har nok minst 15 damer/jenter i trening i øyeblikket… Desidert mest i Norge utenfor Oslo gryten…

Bente Ulstein og Kathrine Johnsen

Damer dobbel

Kathrine Johnsen og Bente Ulstein fikk her en fin bronsemedalje.

Herrer lag

Laksevåg Btk kjempet seg frem til finalen etter jevne kamper i kvart finalen og semifinalen. I finalen spilte våre «folk» bra men tapte 0-3 for Fornebu der alle tre spillerne spilte EM kval for kort tid siden.

Damer lag

Et fin tredje plass og nok en bronse medalje for våre flinke jenter.

Andre klasser

Raymond og Tom kom helt til finalen i herrer B dobbel. Mange gode plasseringer og godt spill av våre spillere i B-singel noterte vi oss også. I para klassen vant Stig bronse i dobbel.

Laksevåg var som ventet «med» i mange klasser, det ble flere medaljer til klubben vår disse tre dagene. Vi var også den klart største klubben i mesterskapet med 19 spillere!

OK arrangement av klubben vår!

Vi som arrangør sto på i samtlige tre dager der ca. 30 medlemmer «arbeidet»  fra morgen til kveld. Budsjettet for mesterskapet var på ca. 150-200.000, vi håper å ha et lite overskudd når alt summeres opp.

Vi har kjøpt inn utstyr for ca. 60 000 til mesterskapet. Fjell og Heros arrangerer i oktober NM for veteraner i Haukelandshallen og får låne alt det nye utstyret vårt til den turneringen.

«Direktesport» sender mange kamper direkte på sine avis kanaler over hele landet.

Vi prøvde også å sette opp et kamera og sendte direkte på face book.