Senior NM søndag 26.mars på Fornebu, SØLV TIL JIMMY ETTER JEVN FINALE OM KONGEPOKALEN!

Fra dagens finale, Borgar til høyre og Jimmy til venstre. Jimmy spilte perfekt taktisk og det holdt nesten helt inn..

Jimmy vant enkelt over Flaathen fra Fornebu i kvartfinalen. 

Mangeårig Norges mester Erlandsen sto på den andre siden av bordet i semifinalen. Jimmy spilte igjen solid og vant klart 4-1.

I finalen i herre singel overrasket Jimmy alle og spilte ypperlig. Med ledelse 3-2 i sett, men tap 8-11,8-11 i de to siste settene ble det dessverre tap for vår klubb kamerat 3-4.

Borgar Haug-Jimmy Ojkangas, 4-3, -6, 9, -3, 6, -7, 8, 8 
( her finner du alle resultater:  http://resultat.ondata.se/000957/  )

Nr.1 Borgar Haug, Fornebu, nr.2 Jimmy Ojakangas, Laksevåg, nr.3 Martin Frøseth, nr.3 Geir Erlandsen, Fokus

Dermed ble det bronse til vårt herrelag, fredag og bronse medaljer til Jimmy og Christian Ibenfeldt i herre dobbel lørdag.

Anders, Jimmy og Christian fant alle topp formen i helgen! Vi gleder oss til norsk topp 8 i Bergen i slutten av april og finalen i Stiga ligaen i slutten av mai i Oslo..

Mye tull i forbindelse med arr av NM..
F
ørst av alt er vi svært takknemlig for at Fornebu arrangerte mesterskapet. TUSEN TAKK TIL TAPPER OG GOD INNSATS AV ALLE I FORNEBU SIN ARR. STAB!

Hallen holder ikke mål for vårt senior NM. Her burde forbundet ordnet med en annen hall.

At ansvarlige i forbundet ikke kontroll sjekket hallen i 1.etasje er STERKT kritikk verdig før fredagens kamper!

Det ble sånn støy at Laksevåg og Fornebu i forbindelse med kvartfinaler i lag FREDAG TILBØD å spille kampene i 1.etasje! Vi tok våre lag ned i 1.etasje og var klar til å spille der. Da nektet spillerne FRA PARAKLASSEN Å SPILLE I hovedhallen!

Mye mer på minus ELLERS også.. Vi nevner kort at ledelsen av NM fra forbundet ikke passet på at det ble delt ut pokaler til de beste lagene i herre og damelag.

IKKE TIL Å TRO AT TOPP FOLK I FORBUNDET IKKE SØRGER FOR POKALER TIL KLUBBENE I LAG KONKURRANSEN I ET SENIOR NM SOM VI HAR DELT UT DE 55 ÅRENE JEG HAR MED I SPORTEN VÅR.

FY!