Jimmy Ojakangas ble nr.2 i Herrer elite i topp 8 på Harestua Arena

Søndagen..

Alexander Klerck Fransson, Fornebu BTK og Jimmy Ojakangas, Laksevåg,  hadde begge seks seire i sine kamper før søndagens siste kamp mellom de to. 
Alexander vant «finalekampen» 4-0 og var klart best i kampen om 6000 blanke kroner. Bare periodevis kom vår mann Jimmy opp mot sitt beste i kampen.

En ildsjel på tur..
Som leder i Laksevåg Btk tar jeg ofte turer til våre turneringer og seriekamper. Her treffer/møter jeg Norges beste ledere, trener og spillere.

Det gir inspirasjon til fortsatt arbeid for norsk bordtennis. Så også denne gangen.

Mangeårig leder Øyvind Eriksen kunne fortelle at alle regioner fikk 90 barrikader i fra turneringen i Sandefjord. Hvor er «våre» barrikader i region vest?

En leder kunne fortelle at til og med taxien slet med å finne frem til Harestua. Det medførte en regning på ca.kr.2000 fra Gardermoen.

En leder savnet samlinger for junior og Cadet landslagene.. ENIG! Forbundet må sørge for at våre beste yngre spillere har samlinger jevnlig gjennom hele året.

En av våre topp trenere mente at jeg ikke måtte nevne regelbrudd som skjedde på årets topp 8… Tuller folk rundt og ikke følge enkle regler, da sier jeg fra der det passer meg. 
Det er nå en gang slik at det kun kommer hvor flott og fint alt er fra artikler i fra NBTF. Artikler fra klubber om andre tanker er stort sett fraværende i sporten vår.. 

NBTF burde stilt med et par forbunds dommer på topp 8. At vi stiller med 2 overdommere og 1 TD er i meste laget på Harestua.. Flere forbunds dommere om det blir topp 8 et annet år betalt av NBTF!

Harestua gjennomførte et bra arr. som arrangør. FLOTT!

TIL: NBTF, evaluering av det som skjer på flere områder i norsk BT er det alt for lite av… En gjennomgang vedr. Stiga NC stevner og topp 8 bør gjennomføres med aktuelle klubber og personer..