Topp 8 på Harestua, et to hesters løp i Herrer elite lørdag 20.april….

(Jimmy Ojakangas, Laksevåg i aksjon i dag i Harestua Arena)

Harestua og bordtennis gjengen i klubben gjennom førte et flott arrangement første dag i Harestua Arena. Det gikk kamper på 8 bord hele dagen og klubben stilte med faste dommere på alle bord. 10 timer med bt kamper og dommere på alle bord er enstor innsats!!

Det skulle nok vært delt ut noen gule kort denne første dagen.. Men overdommerne vil nok følge opp dårlig oppførsel i morgen søndag om slik oppførsel skjer igjen!

Flott spille hall har også Harestua fått til! Vi gleder oss til å se ivrige arrangører følge opp lørdagens innsats.. Spille sugne spillere vil gjøre opp om store premier summer og pokaler søndag 21.april.

(Mange kjente fjes i hallen lørdag…)

Herrer elite
Alexander Klerck Fransson, Fornebu BTK og Jimmy Ojakangas har 16-0 i sett og fire seire i dag. Finn Vetvik har vunnet et par kamper veldig jevnt men har tre seire lørdag etter tap for Alexander sent lørdag. 

De tre møter hverandre søndag i Harestua Arena og da vi får vi se om Jimmy kan tukte Finn slik at siste kamp i klassen søndag mellom Jimmy og Alexander blir en ren finale.

Damer elite 
Christine Kalvatn, Fokus BTK har bare seire lørdag og er klar favoritt til å vinne årets topp 10 og kr.6000 i 1.premie. Vi fikk info i hallen om at det har vært samlinger for jenter sist sesong! Flott at NBTF satser litt ekstra på våre unge jenter.

Herrer eldre junior 
Philip Aasen, Fornebu BTK har startet bra og vunnet alle sine fire kamper.

Para klassen 
Fredrik Skjøld-Hinze, Fokus BTK startet fremragende og har bare seire i dag.

Gutter 15 
Boming Zhu, Fornebu BTK bare seire i dag lørdag.

Her finner du all info i fra turneringen: https://harestuail.no/bordtennis/sncf2024/

(Fra åpningen av topp 8 lørdag. Arrangøren ønsker alle hjertelig velkommen og Egil Hauge hilste fra forbundet og ønsket lykke til!)

……….

Her er deltagelse fra spillerne (ranking) i de tre hovedklassen der det er store premie penger til de beste.

Herrer Elite
2.Jimmy Ojakangas,Laksevåg,  3.Aleksander Klerck Fransson, Fornebu, 10.Finn Vetvik, Fornebu og så rankede spillere: 14-17-26-28-39. 

Damer elite
2.Christine Kalvatn, Fokus, 15.Susanne F. Wilhelmsen, Trondheim, 16.Somjit Werstad, Trondheim, og så rankede spillere: 26-40-45-62-63

Para
8.Fredrik Skjøld-Hinze, Fokus, 12.Merete tveiten, Notodden, 14.Sander Høieggen, Bergen Pil.
De andre 5 spillerne har knapt ranking plassering og poeng. Ingen av Norges beste para spillere deltar altså.

Her finner du over sikt over hvem som deltok i de tre turneringene og fikk poeng: https://bordtennis.no/contentassets/fae2d9fd957542d28ee8463c0b16f1aa/sammenlagtpoengene-norgescup-2023-2024.pdf