Norges Bordtennisforbund: – DET UMULIGE ER MULIG!

Markedsføring overfor media i Norge lokalt og sentralt er så langt vi kan se i fra Norges Bordtennisforbund, FRAVÆRENDE!
Laksevåg Bordtennisklubb har i løpet av høsten 2017 fått til tre store oppslag i lokale media. Etter sist søndagens kamper i Stiga-Ligaen laget vi en spesialsending til media i Bergen, inkludert tabeller/resultater for 1.divisjon, 2.divisjon, 3.divsjon, 4.divisjon og 5.divisjon.

Resultater og tabeller fra Stiga-Liga, 1.divisjon, 2.divisjon, 3.divisjon, 4.divisjon og 5.divisjoner på trykk sammen med basket, håndball og fotball tabeller. Det er mulig!

Som dere ser så har Bergensavisen tatt inn alt vi sendte til avisen.

Oppslag i lokalpressen..

Hvorfor gidder ikke administrasjonen i Oslo ta tak i dette? For mye å gjøre, helt sikkert.. Men, etter vårt syn er arbeid med å synligjøre sporten vår viktigere enn f.eks. å bruke penger, tid og krefter på å sende våre juniorlandslag til Kypros på en turnering. Kypros er kanskje verdens dårligste BT-nasjon.

Det står sørgelig til i sporten vår.  Vi var sterkt imot at sittende president fikk nok en periode på sist forbundsting. Vi har hatt over 20 år med liten utvikling av sporten vår med to presidenter fra Østlandet. Dessverre har vi liten tro på at noe fremtidsrettet skjer med dagens toppleder i spissen for adm. og styre i NBTF frem til neste forbundsting.

Vi fremmer derfor et par punkter presidenten kan ta opp med sin administrasjon i Oslo.

Vi er på et sørgelig nivå på de fleste områder og da må det tas opp saker og ting punkt for punkt (en etter en):

1)Resultater og tabeller fra elite og 1.divisjon skal sendes ut i «avisvennlig format» lørdag kveld og søndag kveld til media fra NBTF sentralt.

2)Etter hvert Stiga Norges cup stevne, lørdag kveld, resultater fra senior elite klassen for kvinner og menn sendes til media fra NBTF sentralt.

3)Etter Stiga Norges cup finale, resultater fra senior elite klassen for kvinner og menn sendes til media fra NBTF sentralt.

4) Etter NM senior, søndag kveld/ettermiddag, resultater fra senior elite klassen for kvinner og menn sendes til media fra NBTF sentralt. Få med at vinneren fikk kongepokalen..

5)Vi reiser aldri mer til junior stevne på Kypros. Spesielt ikke når det arrangeres Stiga NC stevne i Norge. Det må bli HELT slutt på at vi som B-nasjon, i nedre sjiktet, reiser på stevner i lands som er nedre sjikt som C-nasjon! Kypros er kanskje en av verdens dårligste bordtennis nasjoner. Vi kan ikke bruke penger på slike reiser, selv om det er fint vær der..

6)NBTFs adm. og presidenten ser til at streaming kurset i januar ikke blir avlyst. Adm. må rett og slett løfte av telefon røret i kontor tiden og derfra ringe opp sentrale leder på Østlandet slik at dette media-møtet blir arrangert.
Forbundstinget bevilget kr.30 000 til prosjektet og vi kommer i Laksevåg Bordtennis til å følge nøye med på hva som skjer med dette kurset og hvilken utvikling for sporten denne samlingen i Oslo gir sporten vår i etterkant.

7)Stiga Norges Cup for u17 jenter og gutter er for andre året på rad avlyst, takket være presidentenes tro på at dette er best for sporten vår. Samtlige klubber i Norge er i mot dette. Det er utrolig at for andre året på rad ikke har en slik Stiga Norges cup klasse og der etter en topp 8 finale for våre landslagsspillere i u17 klassen.

Når disse 7 punktene er på plass kan vi komme med de neste 7 punktene.. Det er bare å melde i fra når dette er på plass. Vi har ca. 50 saker til som må gjøres noe med!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *