NM veteraner 21-23.april 2023 på Stord, flott turnering og god arrangør!

Gina Hunden og Pål Guttormsen. Årets veteraner etter medaljer i siste VM!

Laksevåg deltok med 11 spillere og 2 ledere denne helgen. Alle våre spillere spilte godt og kjempet alt de kunne de tre dagene.

Det ble slik for vår klubb: gull 1,5, sølv 2 og bronse 8.

På banketten ble Gina Hundven utnevnt til årets veteran på damesiden. Og som vanlig dominerte våre spillere og ledere på banketten!

Stord Idrettshallet med to flotte haller veggg i vegg med rundt 23 bord ga en god ramme for turneringen. Til tross for en voldsom «turbulens» fra mange hold overfor arrangøren holdt Atle Irgens og co. hode kaldt og gjennomførte et meget godt arrangement.

Er det flottere anlegg i Norge?

Mat servering i hallen var helt ok. Stord hadde laget en flott NM avis med tidsskjema som alle fikk utdelt. Renhold i hallen var fantastisk hele helgen, en klar sekser til de som  jobbet, slet og ryddet alle tre dagene!

Overdommer og TD jobbet og slet før og under turneringen med å få orden på det meste. Det er kjekt å se at de to ungdommene gjorde en god jobb. Norsk bordtennis trenger slike ungdommer i sporten vår. Vi må fornye oss!

Største prestasjon for vår klubb?
Kanskje når Bjørn Gjelseng vant 3-2 i en spennende kamp i sin klasse i singel mot Svein Nessøy fra Fjell.. Da kokte det i hele hallen der alle fulgte med på slutten av den dysten!

Søndag
I herrer 40 års klassen ble det en fin 2.plass til Christian Ibenfeldt. 2-3 tap og jevnt tap i femte etter bra spill av Iben.

I herrer 50 Ble det 3.plass til Bent Hovden og han imponerte med å sette Roar Blikken fra Drammen på plass med klare 3-0! Anders røk for favoritten i kvarten, Istvan Moldovan, Modum 5.plass til anders denne gangen

Mix 35, Christian Ibenfeldt med makker Lise fra Trondheim ble nr.3.

Mix 60, 2.plass til Gina Hundven med Ketil Nesse fra Fjell.

I B-klassen i herrer 40 ble det seier til Eric Nilsen.

I B-klassen i herrer ble det 2.plass til Tom Strømberg.

Lørdag
I damer dobbel 35 ble det 3 plass til Kathrine Johnsen og Camilla Hovden.

I herrer dobbel ble det 2.plass til Christian Ibenfeldt med makker Kjetil Sære, Hardanger. I samme klasse ble en flott 3.plass til Tom Strømberg/Eric Nilsen.

I herrer 50 dobbel Vant Bent og Anders hovden 3.plass og bronsemedalje!

I dame dobbel 60 ble det bronse til Britt Gjelseng og makker Karin Stokke, Lynild. Gullet i klassen gikk til Gina Hundven og makker Bente Ulstein.

I damer dobbel, 40 nok en 3.plass til klubben vår med Kathrine Johnsen og Camilla Hovden. I damer 40 ble det 3.plass på Kathrine Johnsen.

De to siste presidentene i NBTF spilte også på Stord!
Christian Ibenfeldt har vært president i mange år nå. Erik Lindholm var også på Stord som spiller. Begge to gjorde sine saker veldig bra ved bt bordet!

Fredag, reportasje fra lag  konkurransen finner du annet sted her på vår nettside.