Flott innsats av Norge i VM for vet. i Alicante 23-29 mai 2016!

3-1 til Christian over en god kineser

3-1 til Christian over en god kineser

C. 70 spillere i fra Norge deltar i mesterskapet. 22 spillere gikk videre til sluttspillet torsdag, kun to skal kjempe videre i mesterskapet lørdag. Laksevåg stilte med 6 spillere i mesterskapet og tre ledere. 4 spillere ble nr. 1 eller 2 i puljespillet og gikk videre. Christian Ibenfeldt og Pål Guttormsen er nå blant de 32 beste i meserskapet!

Dramatikken fortsetter i VM i Alicante!

Pål Guttormsen vant 3-2 over en kineser i sin sluttspill kamp! Pål møtte en kineser som skrek som den store gufne kineser han var på nesten hver ball han vant! Pål ble helt satt ut av denne deffen og Pål han lå under med 4-9 i femte sett!! Da kokte det i hallen her i Alicante, men publikum støttet opp om Pål. Kinamannen fikk gult kort for sitt «skrikeri» på 9-9 i femte… Da raknet det for kineseren og Pål ble klar for sluttspill lørdag med 11-9 i siste sett.

Så forflyttet den norske delegasjonen seg over til Christian Ibenfeldt sin kamp mot sin kineser. Etter fantastisk spill som en sjelden ser av norske spillere vant han 11-9 i fjerde settet og også han er klar for sluttspill her i Alicante VM lørdag. Av ca. 70 norske spillere var det 22 som kom seg ut av pulje spillet. Etter sluttspill kamper torsdag har vi altså 2 spillere igjen til kamp om VM medaljer lørdag.. Det ryktes om at den sportslige ledelsen i NBTF er på vei til Spania for å se på Pål og Christian lørdag.. Vi sier: Tvi tvi!

Laksevåg stiller med 6 spillere og tre ledere i mesterskapet, alle spllerne har vunnet kamper!

Laksevåg stiller med 6 spillere og tre ledere i mesterskapet, alle spllerne har vunnet kamper!

Det spilles på over 150 bord..

Det spilles på over 150 bord..

Mesterskapet spilles på over 150 bord pluss en stor treningshll.. Det koker hele tiden i hallen med minst 26 grader.. Over 4600 spillere, dommere, ledere og publikum gjør dette til en trivelig turnering..

Nivået er høyt, ingen av våre akive spillere hjemme i Noge ville kunne hevdet seg i dette meserskapet.

 

 

 

 

 

Treningshallen, ca. 50 bord..

Treningshallen, ca. 50 bord..