Fjell Cup lørdag 10.september, god start for Laksevåg Btk

Kasper og Eskild best i g13 klassen

Kasper og Eskild best i g13 klassen

Laksevåg dominerte i det første stevnet med gutter 13 klasse på agendaen. Eskil Ellila vant foran klubbkamerat Kasper Nøstvold. I herrer C gikk Petter Vedeler til topps i sitt første stevne for Laksevåg Btk.
Eskil Ellila og Kasper Nøstvold imponerte i sitt første stevne for sesongen. De var de klart beste spillerne i gutter 13 klassen i Fyllingen Idr.hall. I tillegg kom Eskil og Kasper helt til semfinalen i herrer F. De to guttene har trent jevnt og gått så langt og vil bli enda bedre ut over i sesongen.

Petter og Brage, god start for sesongen for begge to!

Petter og Brage, god start for sesongen for begge to!

Petter Vedeler spilte sitt føste stevne for Laksevåg i lørdagens stevne. Han vant sin pulje i herrer åpen og satte Ola Norheim, Skjoldar på plass i første sluttspillkamp. I kvartfinalen mot Gard Egeberg fra Heros ble de tap 1-3. I herrer C gikk Petter helt til topps og vi håper at sesongen vil gi ytterligere fremskritt for ung-gutten.

Brage Æsøy Titlestad stilte opp i herrer åpen og i herrer C. Han spilte tidvis bra og vi håper at han allerede neste helg slår til i funk åpen i NC nr.1 på Lørenskog.

Fl

Florin stilte opp i sitt første stevne i Norge.

Cazacu Florin spilte også sitt første stevne for Laksevåg.. Etter å han ventet 5 timer i hallen spilte han i herrer C. klassen. Han satte på plass Stuve fra Stord (eneste spiller fra Stord) i puljespillet og gikk videre i fra puljen. Der ble det tap for Andreas Nguyen fra Fjell i sluttspillet.
Martynas Dovydas spilte i herrer åpen og kom seg enkelt ut av puljen med blant annet med en klar seier over Kjell “Deppen” Lygren fra Fjell. I sluttspillet gikk Martinas direkte på Roger Andersson, Hardanger, nr.2 blant landets seniorer og tapte 0-3.

 

Martynas og Benjamin er i rute i sesongstarten.

Martynas og Benjamin er i rute i sesongstarten.

Benjamin Hatlebakk spilte kun dobbel med Martynas I stevnet. De tapte en jevn semifinale og Benjamin viste at han er i godt slag før neste helgs Stiga NC i Lørenskog.

Fjell kom godt i fra sin jobb som arrangør for åpningsstevnet i Bergen.

Skikk og bruk?
Som vanlig på stevner regional og sentralt utmerket en leder fra en Bergens klubb seg negativt. Det er jo nesten ikke til å tro at en fersk bordtennis-leder skal oppføre seg så dårlig på bordtennis stevner her til lands. Det er å håpe at klubbledelsen i klubben hans setter seg ned med vedkommende og snakker om skikk og bruk. Et kurs om bordtennis sin A-B-C trenger vedkommende også så fort som mulig.

Alle resultater finner du på Fjells hjemmeside, her: http://fjellkam.no/