2018 var et godt sportslig år for Laksevåg Bordtennisklubb, hva med 2019?

Fra v: Christian, Fredrik, Jimmy og Anders etter at gullet var i lag NM, 3-2 over Stord!

Med seier i lag for herrer i Norges mesterskapet på Lørenskog, suveren seier for vårt herre lag i Stiga-Ligaen var det mye jubel i klubben vår i 2018! Når vi i tillegg ble nr.3 på forbundets oversikt for klubbene var alt bare gøy sportslig i 2018!

Her er link til forbundets oversikt: http://www.laksevagbtk.no/2018/06/14/2017-2018-sesongen-en-fantastisk-sesong-for-laksevag-bordtennisklubb/#more-6540

Her er link til reportasje fra NM seniorer: http://www.laksevagbtk.no/2018/03/05/nm-for-seniorer-2-4-mars-2018-pa-lorenskog-oppsummering/#more-6391

Her er link til reportasje om seriegullet: http://www.laksevagbtk.no/2018/03/22/finalen-i-stiga-ligaen-22-mars-laksevag-fornebu-her-legger-vi-ut-resultater-og-link-til-direkte-sending/#more-6430

 

2019

Fra en trenings kveld i 2018..

Treningen

Klubbens medlemmer er i full sving nå i januar.. Vi har nok 40 lisenser ved sesong slutt, rekord for vår klubb! Vi tar i begynnelsen av januar inn ca. 6 nye jenter og gutter i det partiet for de yngste. Våre ungdommer er i god fremgang og flere av spillerne viser stor treningsiver.

Hampus, Simon, Christian, Jimmy og Fredrik, solid spill på alle sammen så langt!

Stiga-Ligaen

Vi har nok et år et solid lag. Vi leder serien ved starten av januar og sikter oss inn på spill i sluttspillets semi og finale senere i sesongen.

Fra vensre: våt lag i 2.divisjon Lars, Georg, Piotr, David og Petter.

2-3-4.divijon

Vi har mange spillere og ingen problemer med å stille lag på disse 4 lagene i klubbene vår. Vi er i teten i 2.divisjon og de andre lagene kommer ikke til å rykke ned..

Her er link til tabeller for alle lagene: http://bordtennis.no/seriespill/

Nok et lag gull til Laksevåg og Bergen

NM for seniorer

Vi håper på gode plasseringer også i årets NM i mars på Lørenskog. Noen av våre spillere har så langt ikke fått trent nok, vi håper de straks er i full trening slik at vi kanskje kan forsvare lag gullet for menn.

NM eldre jr.

Fokus arrangerer dette i februar i Oslo. Sist sesong fikk vi flere gode plasseringer og vi håper å kunne ta et par medaljer også i år. Seks uker igjen, tren mye gutter!

Pappa Ole sammen med sin datter Pia.

NM yngre

Vi sender 6 spillere til mesterskapet på Oppegård utenfor Oslo og håper på gode plasseringer og godt spill!

Fra v, NM 2018: Bente med fire gull, Gina med to gull, Britt med 1 gull, bra jobbet jenter!

NM for veteraner

Her blir det garantert en medalje eller to. Våre spillere som skal delta er i god trening og vi ser frem il å følge våre spillere i Haukelandshallen denne våren.

Anders, Lars Rønnerg og Christian..

FORBUNDET

Med Christian Ibenfeldt og Anders Hovden som medlemmer i styret håper vi på et bedre 2019 enn i 2018. Forbundet sliter på mange områder og vi håper inderlig at noe positivet skjer det kommende halve året før forbundstinget i Bodø i mai 2019.

Det er noen små lyspunkter, det er kanskje kun Aida Dalen og Tommy Urhaug som leverer sportslig internasjonalt for oss.

Organisatorisk sliter vi voldsomt: ca. 8 ansatte adm og på trenersiden med lønn og adm. kostnader på ca. 5, 5 millioner av en omsetning på ca. 11 millioner.. Og vi lykkes ikke noe videre.. Uff!