Resultater fra regioncup 3. Gull til Aleksander og Georg, sølv til Omeidullah

Regionscup 3 ble spilt 9. mars 2019, og arrangert av Fjell-Kameraterne IL med «innleide» Kim-Erling i sekretariatet.Følgende klasser ble spilt: Nybegynner 11, nybegynner 15, gutter/jenter 11, funksjonshemmede, Herrer Double, Herrer B, Herrer C, Herrer D, Herrer E og Herrer F. Av spillerne til Laksevåg BTK, fikk Aleksander Sjursen en førsteplass i Herrer E og Omeidullah Mohammadi en andreplass i Nybegynner 15.

Alle dataer for hver enkelt klasse kan hentes under. De aldersbestemte klassene og funksjonshemmede har ikke sluttspill, grunnet at det bare ble én pulje i hver klasse, så endelig resultat i disse klassene er i puljeresultat. I Herrer Double ble det kun spilt cupspill (sluttspill), så her er det ikke noe puljespill. I de resterende klassene har de to beste i hver pulje gått videre til sluttspill.

 

Trekning puljer Puljeresultat enkeltkamper Resultat puljer Sluttspill Resultat  sluttspill
Piker/Gutter 11 PG11 – puljer PG11 – pkamper PG11 – pres
Herrer Double HDouble – KO HDouble – resultat
Nybegynner 11 Nyb.11 – puljer Nyb.11 – pkamper Nyb.11 – pres
Nybegynner 15 Nyb.15 – puljer Nyb.15 – pres Nyb.15 – pres
Funksjons-hemmede Funk. – puljer Funk. – pkamper Funk. – pres
Herrer B HB – puljer HB – pkamper HB – pres HB – KO HB -resultat
Herrer C HC – puljer HC – pkamper HC – pres HC -KO HC – resultat
Herrer D HD – puljer HD – pkamper HD – pres HD – KO HD – resultat
Herrer E HE – puljer HE – pkamper HE – pres HE – KO HE – resultat
Herrer F HF – puljer HF – pkamper HF – pres HF – KO HF – resultat

 

I tillegg er det en samleliste: Deltakerliste for alle klasser, sortert på klubb og etternavn

 

Under turneringen hadde Fjell stilt med Viljar Holm som lærling i sekretariatet og bruk av TTCoordinator. En dag blir kanskje han klubbens datatekniske ansvarlige når de arrangerer stevner… Vi håper på det beste!

Bilder og oppdateringer kommer