3. divisjon er i gang, dårlig start for Laksevåg

Denne sesongen har Laksevåg to lag i 3. divisjon. Så langt har det ikke gått helt på skinner…

Hjemmelagets spillere og poeng er nevnt først. Double blir ikke spilt, som følge av korona-situasjonen.

Første seriekamp i 3. divisjon (avdeling E) ble spilt mellom Heros 3 og Laksevåg 3 i Haukelandshallen. Her spilte Gunnar Wedøe mot Roy Strøm Vetaas, Alf Erik Johannessen mot Bente Ulstein og Kjetil Korneliussen mot Tea Bratulić Pintar. Samtlige kamper endte 3-2 til førstnevnte, med 11-9 i avgjørende sett i to av kampene og 11-8 i den siste (Alf Erik mot Bente). I tillegg spilte Simon Simmenes mot Stig Mortensen i en kamp som endte 3-1 til førstnevnte. Videre spilte Alf Erik Johannessen mot Tea Bratulić Pintar, Kjetil Korneliussen mot Bente Ulstein, og Simon Simmenes mot Roy Strøm Vetaas. I samtlige kamper ble resultatet 3-1 til førstnevnte. Siste kamp ble spilt mellom Gunnar Wedøe og Stig Mortensen, en kamp som svingte frem og tilbake frem til det raknet for Stig i siste sett med 11-1 til Gunnar. Alt i alt var det en spillmessig jevn lagkamp med ujevn poengsum hvor Heros trakk det lengste strået hver gang det ble jevnt. Dermed har Heros foreløpig full pott i serien. Detaljerte resultater finner du her: https://bordtennis.no/seriespill/?sesong=2020&avd=3E&kamp=1

Andre seriekamp i 3. divisjon gikk parallelt med den første, og også i Haukelandshallen. Denne kampen gikk mellom Fjell og Laksevåg 4. Her spilte John Grahl Madsen mot Eric Nilsen, og Kjell Lygren mot Luis Betancor. I førstnevnte kamp ble resultatet 3-1, mens påfølgende kamp endte 1-3. Deretter spilte Vincent Ngyuen mot Bjørn Alfred Gjelseng og Svein Solheim mot Aleksander Sjursen i kamper som begge endte 3-0. Videre spilte Kjell Lygren mot Bjørn Alfred Gjelseng i en kamp som endte 3-1. De påfølgende kampene var mellom Vincent Ngyuen og Luis Betancor, Svein Solheim og Eric Nilsen, og John Grahl Madsen mot Bilal Saher i kamper som alle endte 3-0. Bilal hadde blitt byttet inn for Aleksander. Detaljerte resultater finner du her: https://bordtennis.no/seriespill/?sesong=2020&avd=3E&kamp=2

Neste seriekamp i 3. divisjon er onsdag 21. oktober, når Fjell tar i mot (et forhåpentligvis revansjesugent) Laksevåg 3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *