Takk og bordtennis i media!

Bergensavisen 12.februar 2018

NM eldre junior under 23år 2018 er over..
Vi takker alle som deltok og gjestet Haukelandshallen i helgen for flott oppførsel. Vi så noen gule dommerkort på bordene, ellers ingen ting. Tenk et NM uten røde kort og dårlig oppførsel! Takk alle sammen! På våre nettsider finner dere mange bilder og annet stoff. Det kan dere fritt benytte dere av på egen klubbsider og andre sider!

Media
Som vanlig er sportsavis nummer 1 i Bergen på plass. Bergensavisen har dekning fra NM i avisen mandag 12.februar.
TV 2 var på plass og en hygggelig journalist var i Haukelandshallen søndag og var høyt og lavt i hallen! Flott! Innslaget kommer mandg 19.februar på sportskanalen. Ca. 23 minutter kan vi benke oss foran TV med verdens fineste idrett i TV-ruten!

Internett
Vi kjørte på alt vi kunne på vår nettside og på Facebook. Levende bilder fra hallen tidlig og sent. En enorm interesse «der ute». Vi er ikke så flinke på dette, men når vi ser tall fra 3000-6000 blir selv vi litt stumme…