Velkommen til Bergen og Stiga NC nr.2, 18-19.november i Haukelandshallen

Laksevåg Bordtennisklubb ønsker 159 spillere fra 24 klubber ifra hele landet velkommen til Bergen og Haukelandshallen og til Stiga Norges Cup nr.2. Stevnet har samlet de beste spillerne i Norge og det vil lørdag 18.november og søndag 19.november bli spilt bordtennis på et veldig høyt nivå i Bergen.

Damer elite
Her er fire av de beste spillerne i Norge på plass der vi ser frem til semifinale og finalene spesielt med stor spenning. Landslagsspillerne Ilka Duval fra Modum og Nora Bagner Nilsen fra Stord vil få hendene fulle i forsøket på å sette Iwona Kuszaj på plass i klassen. De to ungjentene har gjort gode internasjonale resultater de siste årene og det er kanskje på damesiden Norge er best internasjonalt i øyeblikket.

Herrer Elite
Dette er stevnet største klassen med hele 52 spillere. Her vil rankede spillere nr.1, Roger Andersson, Hardanger, Nr.3 i Norge Eskil Lindholm,Fokus,  Nr.6 i Norge Fredrik Meringdal, Laksevåg, nr.8 i Norge Borgar Haug, Fokus og nr.12 i Norge Sondre Berner, B72 kjempe om seieren. Dette er en hel åpen klasse men kanskje vil kometen 15 år gamle Borgar Haug,Fokus også vinne i Bergen slik han vant det første Stiga Norges Cup stevne i Bodø i oktober?

Haukelandshallen
Vi kommer til å bruke 30 bord i Haukelandshallen som egner seg veldig bra for toppstevner i bordtennis. Vi vil legge ned «rødt» gulv i de to finale hagene slik at det sportslige med ca. 1000 lux i taklyset vil gi samtlige spillere veldig gode spilleforhold.

Premier
Vi vil bruke ca. 35 000 kroner på premier kommende helg i de 19 klassene som skal spille 421 kamper lørdag og 427 kamper søndag, totalt skal vi få på plass hele 848 kamper denne helgen!

I damer elite og herrer elite vil vinnerne motta kr.2800.- mens nr.2 i klassene kan kassere inn kr1400.-. totalt i er det satt av kr.28 600 i pengepremier i tillegg til mange pokaler i de yngste klassene.

HER ER LINK TIL ALL INFORMASJON I FORBINDELSE MED STIGA NORGES CUP NR.2 18-19.NOVEMBER: http://www.laksevagbtk.no/